Logopediepraktijk ‘Het praathuis‘

De logopedisten van het Praathuis streven altijd  naar het leveren van kwalitatieve logopedische zorg die past bij de cliënt en de hulpvraag. De visie van het Praathuis richt zich op het bieden van laagdrempelige en effectieve logopedische zorg (advies, onderzoek en/of behandeling), afgestemd op de hulpvraag van de cliënt in een open, toegankelijke sfeer.  De samenwerking tussen medewerkers onderling is van groot belang voor de cliënten en voor de praktijk als geheel. Maar ook de samenwerking met andere disciplines, zoals huisartsen, leerkrachten, fysiotherapeuten en het consultatiebureau is voor logopediepraktijk het Praathuis steeds een belangrijke factor om naar te streven.

Het Praathuis is een all-round praktijk voor logopedie en is gevestigd in IJsselmuiden (Kulturhus, Laanzicht 11), en Ens (Het Roefje, Gillotstraat 29). Het Praathuis heeft contracten met alle zorgverzekeraars. U kunt bij het Praathuis terecht met alle vragen rond eet- en drinkproblematiek bij baby’s en jonge kinderen, stemproblemen, problemen in de spraak- en taalontwikkeling , problemen in de auditieve vaardigheden, problemen in de taal en spraak bij volwassenen, problemen met uitspraak, spreekangst, stotteren, duimen en verkeerde mondgewoonten, en ook bij verkeerde gebitsstand door mondademen of slissen!

Er werken 3 logopedisten bij het Praathuis; Roelien van Halsema (praktijkeigenaar, logopedist en pre-logopedist met daarnaast de specialisatie Down Syndroom), Kim Ruiter (logopedist) en Saskia Verhoef (logopedist, specialisatie larynxmanipulatie)

Voor inlichtingen, vragen en/of aanmeldingen voor behandeling bellen naar 038-3318132 of een kijkje nemen op de website: www.praathuis.info  

Contactpersoon: Roelien van Halsema

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.