Informatie en formulieren

Mailadres om ziekmeldingen door te geven:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Musicallessen Quintus

Al jaren worden er musicallessen gegeven door Ina Nilsen, voorheen docent van Ventura. Door een fusie tussen Ventura en Quintus vallen alle lessen die gegeven worden tegenwoordig onder de naam Quintus.  
Leerlingen van de groepen 3 t/m 8 kunnen lid worden van Quintus en musicallessen volgen in het speellokaal van de Groenling.   
De musicallessen zijn elke woensdag, na schooltijd, met uitzondering van de vakanties. De lessen worden gegeven in twee groepen, namelijk de jongste groep: groep 3, 4 & 5 en de oudste groep: groep 6, 7 & 8.  
 
Lestijden:  
12.15 Na schooltijd starten met een kort overblijfmoment voor de jongste groep. 
12.30 - 13.30 uur musicalles jongste groep 
13.30 - 14.30 uur musicalles oudste groep 
 
In het nieuwe schooljaar starten we op woensdagmiddag met de musicallessen waarbij de eerste twee lessen een open les zullen zijn. Alle kinderen kunnen naar deze les komen om te ervaren of ze lid willen worden. Daarna zullen de reguliere lessen beginnen. 
In de nieuwsbrief en/of via de mail ontvangt u informatie hoe u uw kind kunt aanmelden.  Contactpersoon van de Groenling is Janet Brink  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Verkeersouder

Sinds begin 2016 is dhr. Marcel Roebert onze verkeersouder. Hij behartigt de belangen van school als het gaat om de verkeersveiligheid rond de school, maar ook op de weg naar en van school. Hij onderhoudt onder meer de contacten met de gemeente en ook heeft hij overleg met de andere verkeersouders. Mocht u over de verkeerssituatie een probleem of suggestie willen melden? U kunt contact opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verlofaanvraag

Protocol hoofdluis 

Handleiding sportpas

Overige

Reglement funtionaris gegevensbescherming