Welkom op de Groenling

Basisschool de Groenling is een Christelijk Nationale School die staat voor:

Het kind centraal

De Groenling wil graag een school zijn waar het kind centraal staat. Een school waar je later met plezier aan terugdenkt. Een school waar je je welkom voelt, waar je met plezier naar toe gaat. Een school die je zelfvertrouwen geeft, een goede basis voor het voortgezet onderwijs en voor de omgang met anderen. Een school waar je de nodige kennis opdoet en waar je creatieve vaardigheden kunt ontwikkelen

Herkenbaar beleid

De Groenling wil graag een school zijn die in overleg met de ouders een duidelijk herkenbaar beleid voert. Een school die keuzes maakt op religieus, pedagogisch en onderwijskundig terrein. Keuzes in het personeelsbeleid en de schoolorganisatie. Een school die voor die keuzes uitkomt: dit is ons beleid en dit zijn de resultaten.

Verschillen

De Groenling wil graag een school zijn die ieder kind geeft wat het nodig heeft. Wie moeite heeft met de leerstof wordt geholpen. Begaafde kinderen Ieren hun talenten te ontplooien. Kinderen die zich moeilijk kunnen concentreren, leren zich te concentreren. Faalangstige kinderen willen we meer zelfvertrouwen geven.

Goede werksfeer

De Groenling wil graag ook een school zijn waar de kinderen zeggen: "He, is het nu al weer tijd!"; Een school waar leerkrachten graag willen werken en waar ouders hun kind graag naar toe sturen! Wij, als leerkrachten van De Groenling hopen dat uw kind de vertaling van al deze woorden in onze school dagelijks tegenkomt. Maar niet alleen uw kind. Als het goed is, herkent ook u onze school aan de kenmerken die hierboven genoemd zijn.

Hier vindt u onze informatiefolder